Over Romy de Rijk Verandercoaching

Wie is Romy de Rijk

Change is inevitable. Progress is optional.” (Tony Robbins)

Mijn naam is Romy de Rijk en ik heb Romaanse Taal en Letterkunde met onderwijskunde als bijvak aan de Radboud Universiteit Nijmegen gestudeerd. Na een carrière in het management van het onderwijs, ben ik directeur bij Boertiengroep geworden. Daar heb ik mij ontwikkeld als specialist op het gebied van talent management, leiderschap, coaching en organisatieontwikkeling. Als gecertificeerd trainer, (executive) coach, teamcoach, managementcoach, loopbaanbegeleider, interim adviseur Learning & Development (Jumbo Supermarkten, draaijer+partners en TenneT) en procesbegeleider werk ik alweer een flink aantal jaar met veel plezier en resultaat als zelfstandig professional voor vele klanten en branches. Retail, ziekenhuizen, banken, verzekeringen, zorg & welzijn, onderwijs, gemeenten, techniek, pensioenen, filantropie, media, advocatuur, industrie, off-shore en de internationale energiesector. Met lef, humor, warmte, scherpe analyse en jarenlange ervaring begeleid ik veranderprocessen. Veranderingen in mensen, teams en in organisaties.

 

Visie

Prikkelen en geprikkeld worden. Altijd op zoek naar de volgende stap van groei en ontwikkeling. Voor mezelf en voor de ander. Want iedereen heeft de kracht en het recht om te groeien. Verandering genereert beweging en energie. Ik zie het als een voorrecht om met mijn kennis en ervaring mensen, teams en organisaties te helpen groeien.

Focus

Wat wilt u bereiken en waarom? Voor uzelf, uw team of organisatie? Wat heeft u dan wat u nu niet heeft? En wat is daarvoor nodig of staat het in de weg? Wat het ook is, we gaan dat samen onderzoeken. Individueel via personal coaching, executive coaching of in teamverband met teamcoaching en team building en op organisatieniveau met verandermanagement en procesbegeleiding. Omdat iedereen de kracht heeft om te groeien!

Waarom Romy de Rijk?

  • 25 jaar ervaring in coaching, training, teamontwikkeling, procesbegeleiding en veranderprocessen
  • Mensen verbinden, raken en in beweging krijgen
  • Scherpe kijk op samenwerken, talent en groei
  • Sterke focus op innovatie en ontwikkeling
  • Lef en directheid gecombineerd met warmte en humor en een goed luisterend oor

Omdat u meer uit uzelf, uw team of organisatie wilt halen!