Loopbaancoaching

Loopbaan- of personal coaching

Ook u of uw loopbaan hebben af en toe een APK-beurt nodig

Samen met Romy de Rijk, ervaren coach en loopbaanbegeleider, doet u een check. Een APK-beurt voor u of uw loopbaan als het ware. Wat gaat er goed, waar bent u tevreden over? Waar bent u minder enthousiast over en wat zou u anders willen? Bent u toe aan verandering of moet u veranderen? Waar loopt u tegenaan in uw werk (en misschien ook in uw privéleven)? We nemen samen u en uw loopbaan onder de loep. Wat geeft de thermometer aan?

Personal check

Aanleiding voor personal coaching of een loopbaantraject kan zijn:
Krijg ik van mijn werk nog voldoende energie? Wat wil ik eigenlijk? Waarom krijg ik iets niet voor elkaar? Zit ik wel in de juiste rol of branche? Aanleiding voor personal coaching of loopbaanbegeleiding kan een reorganisatie zijn, boventalligheid, ontslag of outplacement. Maar zeker ook het gevoel onvoldoende verder te komen in uw werk, tegen zaken aan te lopen, een verstoorde balans werk-privé of zelfs een burn-out kunnen de opmaat zijn voor coaching.

Op zoek naar uw unieke talenten

We onderzoeken samen wat uw waarden en talenten zijn. Dat kunnen we doen met de TMA, de Talent Motivatie Analyse, die uw drijfveren, talenten, energiegevers, competenties en voorkeursgedrag inzichtelijk en helder in beeld brengt. En we kunnen het eventueel via 360 graden feedback aan uw netwerk vragen. Ook onderzoeken we waar uw passie ligt en waar u echt energie van krijgt. Die 3 elementen – waar bent u goed in, waar vinden anderen dat u goed in bent en waar krijgt u energie van – bepalen wat het beste bij u past. In die overlap bevindt zich namelijk uw unieke talent. En werken vanuit talent houdt u duurzaam inzetbaar, maakt u mobiel, vitaal, energiek, innovatief en effectief. En zo wilt u graag werken, nietwaar?

Een CV waarmee u wel uitgenodigd wordt!

Als CV specialist en taalkundige help ik u – indien gewenst – met een onderscheidend modern CV. Een CV waarmee u wordt uitgenodigd. Gemiddeld kijkt een werkgever of een recruiter 15 seconden naar een CV alvorens een + of een – erop te zetten. 15 seconden slechts! Hoe maakt u een CV dat meteen antwoord geeft op de vragen en problemen van deze werkgever? Waarvoor moeten ze u echt hebben? Als u duidelijk uzelf en uw meerwaarde voor een organisatie kunt benoemen, wordt u zeker uitgenodigd. Samen pakken we die 15 seconds of fame.

Solliciteren via LinkedIn

Bedrijven verspreiden hun vacatures vooral via Linkedin. Recruiters en HR zoeken naar de beste kandidaten met een overtuigend en goed zichtbaar Linkedin profiel met de juiste zoekwoorden. De woorden waarmee u gevonden wilt worden. Daarom is het ook heel belangrijk om uzelf op uw best op Linkedin te presenteren. U komt dan ook sneller omhoog in de zoekresultaten. Linkedin is de grootste vacaturebank van Nederland en één grote zoekmachine. Laat uw netwerk voor u werken en wordt gevonden!

Waarom personal coaching of loopbaanbegeleiding bij Romy de Rijk?

  • Professionale hulp bij uw persoonlijke vragen of uw loopbaanontwikkeling
  • Duidelijk zicht op uw talenten, voorkeursgedrag, energiegevers en competenties
  • Zicht op eventueel belemmerende patronen om deze om te buigen naar helpende
  • De eventueel beste presentatie van uzelf met uw CV en Linkedin
  • Altijd maatwerk met een stevig resultaat.

Personal coaching en loopbaanbegeleiding bij Romy de Rijk is een investering in uzelf waar u zowel zakelijk als privé de vruchten van plukt, nu en in de toekomst. Wilt u u verder ontwikkelen?

Vraag dan meteen een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Omdat je veel meer uit jezelf wilt halen!

Meer weten over de werkwijze van Romy de Rijk? Download mijn visie op loopbaanbegeleiding en coaching.

Download

Ook voor meer informatie over “10 stappen in uw loopbaan”.