Loopbaancoaching

Loopbaancoaching

Ook uw loopbaan heeft af en toe een APK-beurt nodig

Samen met Romy de Rijk, ervaren loopbaancoach en loopbaanbegeleider, doet u een loopbaancheck. Een APK-beurt voor uw loopbaan, waarbij wij de thermometer in uw loopbaan steken. Wat gaat er goed, waar bent u tevreden over? Waar bent u minder enthousiast over en wat zou u anders willen? Bent u toe aan verandering of moet u veranderen? We nemen met deze loopbaanscan uw loopbaan onder de loep. Wat geeft de thermometer aan?

Loopbaancheck

Welkom bij de loopbaancheck, een individueel gesprek over uw loopbaan van 1,5 uur. Aan het einde van deze loopbaanoriëntatie bepalen we samen of u een vervolg wilt geven aan uw APK-beurt. Een vervolg in de vorm van een uitgebreider traject voor loopbaanadvies of loopbaanbegeleiding.

Aanleiding voor een loopbaantraject met een loopbaanadviseur:
Zit ik wel in de juiste baan of branche? Krijg ik van mijn werk nog wel voldoende energie? Wat wil ik eigenlijk? Welke carrière switch kan en wil ik maken? Aanleiding voor loopbaancoaching of loopbaanbegeleiding kan een reorganisatie zijn, boventalligheid, ontslag of outplacement. Maar ook het gevoel onvoldoende verder te komen in uw werk, een verstoorde balans werk-privé of zelfs een burn-out kan de opmaat zijn voor een loopbaantraject. Of misschien een al lang gekoesterde droom? Een nieuwe baan? Een eigen bedrijf beginnen? Ondernemer worden?

Op zoek naar uw unieke talenten

We onderzoeken samen wat uw talenten zijn. Dat kunnen we doen met de TMA, de Talent Motivatie Analyse, die drijfveren, talenten, energiegevers en te ontwikkelen competenties inzichtelijk en helder in beeld brengt. En we kunnen het eventueel via 360 graden feedback aan uw netwerk vragen. Ook onderzoeken we waar uw passie ligt en waar u energie van krijgt. Die 3 elementen – waar bent u goed in, waar vinden anderen dat u goed in bent en waar krijgt u energie van – bepalen wat het beste bij u past. In die overlap bevindt zich namelijk uw unieke talent. En werken vanuit talent houdt u duurzaam inzetbaar, maakt u mobiel, vitaal, energiek, innovatief en effectief. En zo wilt u graag werken, nietwaar?

Een CV waarmee u wel uitgenodigd wordt!

Als CV specialist en taalkundige help ik u met een optimale presentatie door een onderscheidend modern CV. Een CV waarmee u wordt uitgenodigd. Gemiddeld kijkt een werkgever 15 seconden naar een CV alvorens een + of een – erop te zetten. 15 seconden slechts. Hoe maakt u een CV dat meteen antwoord geeft op de vragen en problemen van deze werkgever? Waarvoor moeten ze u echt hebben? Als u duidelijk uzelf en uw meerwaarde voor een organisatie kunt benoemen, wordt u zeker uitgenodigd. Samen pakken we die 15 seconds of fame.

Werken aan uw Personal Branding

Wanneer u uw droombaan in het vizier hebt, is het belangrijk om aan uw personal branding te werken. We formuleren uw persoonlijke “elevator pitch” waarmee u zich krachtig en overtuigend kunt presteren. Dit alles met het oog op jobmarketing en het bemachtigen van een nieuwe baan.

Solliciteren met Sociale Media

Solliciteren met Social Media is steeds belangrijker geworden. Bedrijven verspreiden hun vacatures vooral via Linkedin immers. Recruiters en HR zoeken naar de beste kandidaten met een overtuigend en goed ingevuld Linkedin profiel met de juiste zoekwoorden. De woorden waarmee u gevonden wilt worden. Daarom is het ook heel belangrijk om uzelf op uw best op Linkedin te presenteren. U komt dan ook sneller omhoog in de zoekresultaten. Linkedin is inmiddels de grootste vacaturebank van Nederland en één grote zoekmachine. Laat uw netwerk voor u werken en wordt gevonden!

Waarom loopbaanbegeleiding bij Romy de Rijk?

  • Hulp bij al uw loopbaanvragen en uw loopbaanontwikkeling
  • Duidelijk zicht op uw talenten, vaardigheden, energiegevers en competenties
  • Uw Personal Branding als meerwaarde leren inzetten en uw pitch paraat hebben
  • De beste presentatie van uzelf met uw CV en Linkedin
  • Sollicitatiecoaching en begeleiding bij het solliciteren
  • Altijd maatwerk met een stevig resultaat.

Loopbaanbegeleiding bij Romy de Rijk is een investering in uzelf waar u zowel zakelijk als privé de vruchten van plukt, nu en in de toekomst. Wilt u de beste stap in uw loopbaan maken?

Vraag dan meteen een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Omdat je veel meer uit jezelf wilt halen!

Meer weten over de werkwijze van Romy de Rijk? Download mijn visie op loopbaanbegeleiding en loopbaancoaching.

Download

Ook voor meer informatie over “10 stappen in uw loopbaan”.